Malomvölgybe menet
néztük a kerteket
vadszőlős házakat
rózsalugast
kerti tavat
alvó kutyát
és láttunk
egy emberevő fát
ágain babafejek
mosolyogtak
alma helyett
szőkék barnák
kicsi és nagy
babafejek
himbálóztak
a lágy szellőben
döbbenten álltam
a gyerekek
jót nevettek
már fel sem
tűnik nekik
az őrület