a hetekben olvastam egy cikket arról
hogy a szúnyogriasztókban lévő dietil-
meta-toulamid idegmérge az emlősök
szervezetére is hatást gyakorol még
bólogattam is magamban: milyen logikus
hogy az idegméreg minden idegrendszerrel
rendelkező egyed idegeire megy de ki
szeret vakarózni napközben – kérdem
ma éjjel is miközben feloltottam a riasztót