Voltam:
szerelmet álmodó,
magában tarsalgó,
önmagát marcangoló,
érzelmeket bezáró,
világban bolyongó,
míg nem találtam rád.
A szikla szélén ültünk.
Alattunk a harmat
fényei csillogtak
Az erdei fák hajladoztak,
lombjai susogtak,
ágaik üzenték,
ne félj!
Hajtsd ölembe fejed,
veled mindent merek.