vannak más világok
vannak más világok de azok is ebben
a világban vannak erre gondoltam
egy kiállításon spotlámpák fényénél
textúra faktúra: rozsdamarta vaslapok
mars-vörös fáradt-barna sápadt-okker
színekben hunyorogtak kis fekete
kvadránsok adtak súlypontot itt-ott
megunva a kilátástalan jelenlétet
később
az egész színpad sokszögesítve lett
kubista élek neue harmonie majd
hirtelen redukció picasso és gris mindig
tettrekész maszkulin álarca az idő nano-
zugai felfoghatatlan borgesi labirintus
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.