újraírni
avítt, dohos, aktualitását vesztő
ki nem fejlődő
szövegkezdeményeket
( a lehetőség benne volt )
! beethoven op.132 !
és aztán visszaugrás,
az éveket kicselezve
kudarcaimat zsebrevágni
újraírni
meglátni
a közlés magvát
( michaux ):
a folyton-folyvást letekeredő
kötelet