Nem én vagyok
Megállok, talán, ha várnék...
fénylombok, elsárgult árnyék
vörös avar.
Hevertünk itt, hagytunk nyomot,
pirult a hajnal, ránk nyitott,
elmúlt hamar.
Megállok, talán, ha várnék...
Madárfütty, ez is ajándék,
őszillatok,
felnyújtóztak a törpe fák.
Nyaranta aki visszajárt
nem én vagyok.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Publikálva: -,
Kötetben: - (-, -)
Kiadó: -