Baszásra böjt
debrecen nagyerdő fái egymáshoz dűlve vihogtak
kivel nem baszott még ez a kurva
részeg disco-girl
hondaprelude-sportkocsi
szendvics el tornado
aki kapta vitte
két év alatt elcseszte magát
nem lehet gyereke
nem lehet gyereke
nem lehet
"le van szarva az összes fasz"
tíz éve nem kefélt
azt mondja böjtöl
úgy kell neki
tombol a hormonja
maszturbál
szőke nőt képzel magának
kinyalja a pináját
megmarad magnak
Isten night-klubjában
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.