Lily Lullaby
Lily egy kurva, most azt mondják,
egy gazdag, öreg úr oldalán jelent meg
a Champs d'Elysees utcabálján,
a nők jobban megbámulták, mint a férfiak.
Lily egy yorki pár szerelemgyereke,
magnak született a gyümölcsben, kiköpték,
a földön gyökeret vert, és magasra nőtt,
teste mint a nyárfa sudár törzse,
göndör haja mint a cseresznye lombja,
ha nem fogja össze szorosan,
mellei csüngő, éretlen almák.
Ki tudja, megélte-e volna a harmincat,
ha nem fekszik rozoga Roger alá,
kóbormacska lenne London
forgalmas belvárosi utcáin.
Lily ezért pokolra fog jutni,
mondogatják a pletykás vénasszonyok,
pedig most a mennyben érzi magát,
bárhogy is, hosszú, fekete sor fogja
utolsó útjára kísérni
a lyoni katolikus temetőben.
Látod, ezt is kiérdemelni kell,
a macskákat elássák a kertben.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.