Ha már nem leszel
Megfolyt a kudarc,
széttép a bánat,
megfulladok könnyeimben,
rám vigyorog a kárörvendés,
eltünnek a gondolatok,
üressé válnak a szavak,
a világ megszűnik létezni,
sírodon vad virágok táncolnak,melyeket a szellő ringat.
Már a csend is csendesebb,
s nem tudom mi lesz,ha már nem leszel....
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.