várták a napot, de csak fény volt,
az emberek pedig hunyorogtak, mint a persely
én meg kerestem a leghosszabb pillájú lányt
ő tudta ugyanis a legnagyobbra nyitni a szemét.
ruhát akartam venni neked,
vártam a napot,
mert csak az árnyékodról vehettem méretet,
rettegve vártam a napot,
kint nyár volt, és lassan a jegeskávémban is kitavaszodott.