Ima
Oh, Istenem, add, hogy ne így legyen vége!
Ne nézzek újra a fájdalom szemébe!
Édesítsd meg keserű poharát a létnek,
Hadd érezzem szívemet ismét egésznek!
Csak egyet adj, csak egyetlen egyet,
Tanítsd meg nekem az igaz szerelmet!
Egészítsd ki törött szívem csonka oldalát,
Adj egy lányt, egy szerelmet, egy igaz csodát!
Csoda lesz ő, részeg bódulat, mennyei mámor,
Ki szerelmes szívével végleg elvarázsol.
Csak egyet adj, egyet és végleg,
Akivel szemeink egy jövőben néznek.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.