Tárló
Fölgombostűzve a négy égtájra
Preparálva az évszakok
Formalinban az elvetélt jövendő
Trófea gyanánt elejtett ország
(És a gyűjtők szenvedélye)
Fölgombostűzve a szebb jövő
Mind a négy égtáj preparálva
Örök évszakok formalinban
Egész országnyi trófea
(És a gyűjtők szenvedélye)
Trófea gyanánt fölgombostűzve
Preparálva gondosan az ország
Szelíd égtájak a formalinban
Évszakok didergő merőlegesén
(És a gyűjtők szenvedélye)
Fölgombostűzve az évszakok
Az égtájak elejtett trófeák
Egész tárlónyi ország
Mindent átható formalinszag
(És a gyűjtők szenvedélye)
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.