Sopianaetours
-lementett impulzusok a 9. emeletről
egy útra invitállak: zarándokként gyere
hozd magaddal amit elhagyni szeretnél
a cél Bács-Kiskun vagy Baranya megye
(179 km)
hullámvölgyeket járunk hatoson rohan a táj
koncentrikus köröket hógömbbe zárunk
így: közép kelet európai dizájn
(124km)
matt félhomály, kávéban feloldott kétely
biankó csekket őrzünk zsebünkben
k/mit írunk rá, most sem dőlt el
(87 km)
(0 km) (ld. myspacekompatibilis c. vers Barbitól)
(28 km)
’ építenék valahol egy házat’ (a Holdra költöznék)
hipertérnek címzett közös-nem kölcsönös- szándék
(96 km)
vágyam a vágy után a szélvédőn koppan
nem fejezhetem ki, tompán megélem magamban
(194 km)
utolsó slukk- fűben a szellem-
nem látni magától, de keresni sem kell
(240 km)
’ I´m coming back, I will return’
de lehet akkor már egyedül
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.