mindig jelen van
mindig velem van
ha okos vagyok, észreveszem
ha ügyes vagyok, megragadom
kifordítom – befordítom
magamra húzom és rajta
keresztül jól kibújok a
dimenzióvesztés terhe
mellett.
de ha éppen nem mocorgok
ha egy percig csendben vagyok
akkor mindez másképpen történik.