Nizza I.
hol a plakátokon verssorok fénylenek
hol a pálma kecsesen integet
hol éjszakára kisüt a nap
hol a tengeren hajók ringanak
hol a dombon kis ház hívogat
hol a szoba falán sárga a vakolat
hol a tapétán olasz ragozás díszeleg
hol a képzeletem oly sokszor elmereng
hol a telefon mellett vidám mese szövődik
hol a szívedre hosszú árnyék vetődik
hol a hullámok kéken s frissen verődnek
hol a fájdalmak gyakran viselhetetlenül erősek
hol a szemem a város fölött mindig keres valakit
hol csorba költészetem múzsája lakik
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.