Utolsó sorok Flagellum Deinek
igen, most bátor leszek
eléd állok és sírva sikítom, hogy
ne írj többet nekem
nem kell, hogy emlékeztess:
voltál isten ostora velem
hagyj már és térj saját utadra
felejtsd múlt nyarunk káprázatát
nem szeretlek és akarom
hogy te sem szeress végre már
ne hívj és ne gondolj felém
nem kellenek a szép szavak
nem kell a szíved, nem kell a hangod
nem kell ez a túlcsordult romantika
vakulj bele sorvasztó álmaidba
akkor majd nem látsz engem sem tán
ne lásson szíved és nem akarom,
hogy engem szomjazzon a szád
vesd a tűzbe állandó társad: a kis füzetet,
amiben nekem költöttél gyönyörű verseket
eméssze a forróság minden emlékedet
örökre el akarom venni minden kedvedet
megtagadlak, eldoblak
látod? én is bántalak
elfelejtettelek:
most menj, örökre és
várj magadnak egy új nyarat
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.