magán(y)beszélgetés
ha csak úgy megszokásból kérdezed,
mondom sablonosan, kösz jól vagyok,
ha meg "yoga in daily life"-osan érdeklődsz,
kedvesen kiegészítem
kösz jól vagyok ,lehetnék másként is,de minek.
parasztosan őszintén is válaszolhatok
szarul,de büszkén.
ám ha valóban kíváncsi vagy
mindenre ,örülnék,ha végre személyesen
is megismerhetnélek.
szemtől szemben
kitálaljuk egymásnak
minden lelki nyavalyánkat...
-nincs válasz-
ha nagyi kérdi ki hívott,
rezzenéstelen arccal
dünnyögök:
senki,
vagy:
nem ismerem,
vagy:
téves volt
tulajdonképpen nem hazudok
aharmincasrólhívtamahetvenesszámomat
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.