Ezt naná, hogy nem teszem meg
drágám, erre akár mérget vehetsz.
Hogy mi a jó nekem, és mi nem,
magánügy. A desszertet, lónyálat
édesebben, a dögöt sósabban tolom
azért is. Nem fogsz egzecíroztatni
-- úgymond -- a saját érdekemben.
És erről aztán meg pláne tegyél le.
Ahogy marad a kocsmázás és a ba-
gó is, nincs az a pénz, amiért én
valaha képes volnék rólad leszokni.