Itt vagyok én:
a hiperpasszív
az örök optimista pesszimista
a legbátrabb gyáva
és a legegészségesebb hipohonder
az okosok ostobája.
az ígéretesen tehetségtelen
gyönyörűséges rondaság
a szegények leggazdagabbja
az ügyetlenség bajnoka
tele zseniális megvalósíthatatlan tervekkel
a deviánsan alkalmazkodó
Kedves Bunkó……