Komik
Szürke vasember, legyőzhetetlen farkasember,
a
szikrázó rakétanaszád mögött szunnyadó falka reggel
indul harcba méregcsókos marha kedvvel.
Fröcsög az átokágyú – Joker, meg hat gazember,
a
városon üstököl a károgó hadsereggel,
közben egy mafla percben a nap balra felkel.
Az utcán sok Kövérember, aktatáskás csalfa rendszer,
a
pingvinek birodalma - paragrafált tarka fegyver
ropogtat rébuszokban, a Tév úton van a banda menhely.
Szuperhősök bázisa az akolban, egy randa sebhely,
az
arcodon kering körbe, pipámban megtartva ezzel
zöld manót - álarc a fején, s rajt a vegyjel.
Leomló épületek, a porban Louis Lane nyaka redves
a
Fantasztikus Négyes kalimpál, mindenki arca tejfel:
a felszálló törmeléken macskanőre hajt a tettes.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Kötetben: SelyemsikátorKiadó: úgy tûnik szerzõi