Miss M. mamája szívinfarktust kapott
"Rég láttalak!" - mondta
és nagyot kortyolt a csészéből.
a kávéház magába szívta
az utca zavarát,
csordultig telt a félhomály
kurvaanyád bókokkal.
kevés volt a szó,
ujjaimon számoltam:
egy, kettő, három... hat,
majd a megszokással karöltve
támadtak a közhelyek:
"emlékszel az első puszira?"
nem emlékezett.
Mobilja dallama
törte meg a vágyaimra
nehezedő, átkozott
csendet;
(csak én átkoztam)
köszönt,
biccentett,
letette,
majd riadtan távozott.
szőnyeg alá söpörte
az este
a találkozást,
itt jártát csak a vaníliaillat
és az asztalon hagyott ezres
jelezte.
Kávéval keveredett
elhalgatott vallomás
csorgott le torkomon.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.