2- Torkosság
Zabálj fel kócos kender,
Marj belém és korcolj össze-
Világok sara, ázalag pitypanghadak lössze
kapargászik bennem - hetven ólmos reggel
Teljen petrencényi zsíromban:
Fröcsögő napraforgótengerek meg keszeglé,
Csucsog a muskátlimájas, és nem tudni ezeknél
Vércsápos ürülábszárakon majd mi robban.
Nyisd ki jobban a szád,
Harapjál veknihegynyi életet,
Vagy tunkolj tömör bánattal a málnafodros moslékban
hogy a vérinas bordélyban egészen konkrétan
faggyúhéjban pácolt hitmócsingot kefélgetek:
szalonnapárnás intelemnaszád.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.