Mikrománcom balladája
Péntek, buli, pia, cigi
- Slampos szerkóm kicsit ciki.-
Sok a jó csaj teli terem,
több kéz terem fenekemen,
megfordulok lám mit látok:
körben részeg, szőke lányok.
Jön egy csaj a lassú számon,
echte német, már most szánom.
Felfújt ajka betakarja,
de hova tűnt az alkarja.
Gatyám megtelt szeretettel;
fél perc és már ő cipel fel
Pici puszi ide, oda,
lecsúszik a gatya, ruha
digi-dugi, simi-tapi
kevés duma - az is gagyi -
kicsi cici, apró popó
keine iq, s gratis lotyó.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.