közepes vers
közepes vers
a mi családunkban mindenki közepes képességű
melósnak való
senkinek nincs diplomája
se karrierje
mondta apám
miközben töltött egy közepes pohárral
hát ne is erőlködjünk
közepesen átgondoltam a helyzetet
és tényleg
közepes képességemmel
közepes középiskolába jártam
közepessel végeztem
közepes koromra
szép se voltam soha meg csúnya se
középszerű közepes életút
van mögöttem előttem középen
közepes családmodell
két gyerek egy válás
minden olyan közepes
közepes a ruhaméretem
közepes színű a hajam
közepes mértékű a mosolyom
olyan közepesen érzem most magam ettől
közepes minden bajom
élni se de pusztulni se hagy
beletörődésem is közepes
és lázadásom is
vagyok egy nagy közepes
vagy inkább kicsi közepes
de leginkább közepes
langyos lábvíz
mostantól másképpen lesz
gondoltam elszántan a buszon
nem volt szándékos tényleg
csak mikor leszálltam a középső ajtónál
zuhant rám
hogy végig középen ültem
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.