Sóvárgás
Kicsi ez a konyha a fene egye meg
Jobbról is balról is hiába méregetek
Nem tágulnak a panellakás falai
Tervem dugába dől nem tudom elbontani
Pedig de szép a bútor cseresznyepiros
Minden darabja formás csinos és takaros
Csak forgolódok sóvárogva az ágyon
Van aki szerint minden álom vágyálom
Várom hát kínomtól hátha megszabadít
Közérzetemen valamit reggelre javít
S nem leszek ilyen átkozott nyomorult
Akinek a kedve a bánattól komorul
Mert álmomban cseresznyepiros bútorom
Konyhámban áll és én benne gyönyörködöm
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.