Dr. Manhattan a Marson
az a kép, amin szemed
melegen barnán...
az hullik most a vörös homokba.
február 20-án a Szentmihályi x szám
alatt talált számológépbe ütöm be
egyenletünket. a változó változatlan
de már egyenetlen az egyenlőség.
nem én lettem a konstans.
ez pont egy nappal azután van
hogy a deákon a péksüti illatban
elillantam előled
amikor a tarkómat bámultad
miközben mozgóleléptem.
és most mint elromlott óra az időtől
úgy távolodom el az emberiségtől.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.