utolsó bejelentkezésed után
csupán egy hosszabb két éves szünet
amióta nem jelöltél vissza senkit az Iwiwen
ott ma 32 éves vagy
lassan beérlek
és amikor majd idősebb leszek nálad
akkor mondd mihez kezdjek
azzal az anomáliával
hogy a báty öccsé lesz hirtelen
bennem eleven kópé még az a patakparti két gyerek
gyere úsztassunk ismét dióhéjból csónakot
és felejtsük el
hogy 222 ismerősödet nem láttad a temetésed óta