Eszmélek élek halok?
Halva élek élve halok.
Halak s mi jó döglötten.
Falok. Hátha be és...
A ravatal oly. Bá csitulj má.
Kevesbet mozogj ha halott
vagy pedig élet ez mert
nyomul a sok funkció.
Dobog. Szív, ereszt stb.
Mikor az eresz alatt meresztesz.
Na mire? Így van a többi?
Szintén? Hal-ál, dög -lik!
Feláll? Az eső mint olyan, el.
Lesző? Hol van itt temető?
Ja, csak az van. Bocs
hogy voltunk. Rég megrohadtunk.