Míg tart az üdítőm,
itt maradok, és élvezem
a vitorlázók látványát nappal,
a homokos földön a napozókét,
a fiúkét és lányokét és ahogy
sört isznak a büféknél,
és ott egy kislány, aki
lángost kér éppen;
de esténként, ha néha
kijövök, már hallgatom
ennek a kis tónak
a tömény hangját: hallgatózok,
hátha kiépítek magamnak
valami rendet.