Mozgás
A lámpák először megtörik a félhomály zaját,
Aztán egy apró pillanattal hamarabb alszanak el,
Mint ahogy az ajtók becsukódnak.
Én persze pont ebben a pillanatban akarok
Szemedbe nézni, de csak sálad színeit
Látom körös-körül futni a buszon.
Téged nem nagyon érdekel hol lakom.
Az alkony bezzeg az ablakon keresztül is átölel,
Oda menekülsz, meg a füledben lüktető zenébe.
Ahogy átlépek a koszos tócsa fölött,
Lassan mozogni kezd minden.
Talán épp egy új szám keződik nálad is.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.