Elõzõ élet románca
szomorú csendfüzér feljajdult lelkemen
szemedbe tükrözném arctalan bánatom
ajkaid húsának szomjoltó cseppjein
léteznék síromig árnytalan kárhozón
elmémben kutatom porladó emléked
szerelem síkjain fonódott románcunk
táncoló testeddel vágyhozón keserítsz
bájhozó ledéren mormolod fohászunk
lehulló szirmaid fodrozó tóvizén
véremmel színezem megfakult álmaink
múlthamvas kebleden mennybélin hallgatok
rekesztve szívemnek szabadult vágyait
ölelő mindenség részeként létezem
tebenned pulzálok rügyező szavakkal
kecsesen elsuhansz megízlelt öleddel
égetve szétárad igéző hatalmad
2009. március 11. 1 óra 20 perc
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.