Fondorlatos
kibuggyanó takargatnivaló,
állapotos nem foglalatos
keretnélküli képtelenség.
Még mindig kínálja magát a hely.
A zacc alulmarad, a többi feloldódik
a morzsákat majd felcsipegetem.
Hiányoztál, Tuskólédi!
Korodnál fogva te sem vagy instant,
nem szabad folyton kavarni.
A zacc alulmarad, a többi feloldódik
a morzsákat majd felcsipegetem.
Beérik a piros, kifakad a zöld
- mindennapi mágia -
falat kenyér.