Lékelt vers
Léket ütök fejemre,
Levet ereszt kezemre.
Agyvelőm s egyebek,
De mibe törlöm kezemet..?
A balta remeg, dadogja:
- lékelj tovább Anika!
Közben mivel agyamnak,
Már fogyóban a tartalma,
Lassított a folyamat,
Lékelésem elakad..
- Kicsi baltám csend legyen!
Mutass egy kis részvétet..
Most halok meg nem érzed?
A balta tagad:
- még nem lehet.
Itthon ülök, semmi bajom.
S hogy lékelt a vers?
Azt csak hazudom.
Nincsen lyuk az agyamon,
De baltát veszek – fogadom!!
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.