Enyészpont
Az emberek mozgásban vannak az utcán,
csoportokba gyűlnek és hangokat
adnak ki az utcán.
Az autók ugyanezt művelik profibban.
Az óvodások egy elkerített területen
vannak szemmel tartva.
Ők is mozognak, csoportokba verődnek
és különféle hangokat produkálnak,
csak kevésbé törvényszerűen.
Itt is érvényesek az állatkert szabályai.
Megbámulhatod őket, de simogatni,
etetni már szigorúan tilos.
Az emberek egyik pontból a másikba tartanak.
Hogy honnan hova, csak ők tudják.
Lehet, hogy maguk előtt is titok.
Agyuk a mágnes északi pólusa.
Kondenzcsíkot húz fejük fölé a repülő.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.