császármetszés
az ajtók nyílásakor kérjük vigyázzanak!
ez átértelmezése a dolgoknak
hogy mikor kiléptél akkor vagy benn
aztán frázis a világban
először mag
gócpont a körforgóban
vagy kapaszkodó holdkóros
lábszárak közé szorított táskával
hol gyermek vagy
hol orvos
(és belecipzárazva a közhelyek
amiket uzsonnára hoztál)
mert folyton buszon közlekedsz
a kékfarmeros lány meg
mindig gyalog jár
akkor is ha eső vagy sár van
ezért maradsz akár egy versen belül
de jól jön az opponálható nagyujj
mikor a hideg
csempekőre leül
hogy a haját csavargassa
neked lógó hurokba fogódzik kezed
és a homo erectus-tolongásban
mind cipőtalpon behordott
szerelmek csak ezek
eltűnő betűk egy szemvizsgálaton
és ahogy a halomba pakolt és-ek
a császárral nyitott buszról leszállva
kivesznek múltadból
az ékek
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.