kompozíció kartondobozokkal
leszoktam a kőrugdosásról
mert szemedből a gyerekzáras emlékek kiállnak
és minden beütött karakter megrövidül
nincs mélységük
mert ezek nem kádak
csak egy absztrakt kép alapszínekből
kompozíció kartondobozokkal
lehetne ez egy fejezet címe amiből
kimaradnak a kövek
mert jobban fájna azokkal
hát bőröndbe csomagolok minden haragot
és a vizet vegyjelek nélkül nevezem
hogy a spektumhoz közelítsek de minek
hisz ebben a megkezdett történetben
hiába evezem
és minden éjszaka hiánya valaminek
mert azok is csak padlásra zsúfolt szóközök
ha meg beszélek sokat de nem rugok
minden nap már
egy másikba költözök
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.