oxigénhiány
az elektronikus ablakemelőt nyomd
- ha trabant tekerd - le
neocitrán tasakod szaggatott vonalát
áttépted és oda sem figyelve
automatikusan besoroltál
a sárga idegbetegek sávjába
ahol túlcsordulsz minden határon
hiába a korlát
hiába a káva
hiába ez egy kapaszkodó nélküli busz
a nyelvedbe erősen fogóddz
mert szirupragadós álmaiddal
mint egyik vércsoport a másikkal
hamar egybemosódsz
golyóscsapágyon fordítod tengelyed
testedre tapadva pulzál az ing
minden álmod egy lány szeme
és egy elkenődött szombati smink
szemhéjad alá injektált halál
akár egy éjjeli frontális ütközés
az elmepálya új szakaszán
hiába tábla
hiába jelölés
hiába már véreset fújtál a szondába
a tabletta mint egy vaku letompít
és párnádra folyatod nyálad tettlegel
eldobott pézséért a grínpísz csesztet
de autómagnódból kihuny a beat
hiába kuplung
hiába szív
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.