Múlik a jéghideg ár, rügybe borulnak a fák
Itt a tavasz gyere már, kint a madár szava száll
Mond- mire vársz violám? kapd magad; élteti a
nap mi kikelt a mezőn, csak mosolyod fagyos még,
mint az antarktiszi jég nincs olyan nap kitörés
mely enyhíté szigorát csak egyet ismerek én
egy plasztikai sebészt.