csak semmittevés tudata
hatalmasabb nála
előtte pénz
mögötte nő
vagy gép
tisztába akar tenni ezzel
zúgolódik mint egy bogár
az agyamat akarja
tarka mesének tűnhet
ahogy
egyik fülemen
a másikba átszáll
ringat ebben egy kicsit
felold
mielőtt ecsetel
mintha megint a falnak