Most ébren vagy
szívod a dohányt és hagysz
nekem a dobozban egy szállal
- elém tolod sóhajra nyitott szájjal-
˝legalább ennyi legyen a tiéd˝
˝tudod, a végén már ez is elég˝
Majd mesélsz a gyerekekről
kérdezed: ˝anyád hogy van?˝
rágyújtok az utolsó cigidre
- teljesen feltárt opciókkal-
a teaház küszöbét átlépve
Te jobbra mész, Én a híd fele