Lenin vagy nem
lenni- ez a
kérdés dialmat
órán de a
diák nem érez
diadalmat ő
engesztelhetetlen
Engelsszel
telhetetlen étvágyú
csak nő a tudása
meg a hasa
nini mát itt
jön Marx papa
megesszük őt
is a nép
biztos
Lukácsot
vagy
nem Lenint
így ázik a hallgató
agya
fúrt
a lét
dadog
az előadó és
hamukázik