...mert lehet
Holnap dolgozom, mert lehet,
mert tudok. Vannak, akik
csak remélnek valamit,
talán olcsóbb, élőbb kenyeret.
Én már csak csöndet kérek.
Jó zenét az éterben
s ne féljetek, ne féljek én sem.
Adja Isten, mit reméltek.
Vagyunk. Te, én és mások,
de holnap, holnap ne bántsátok
egymást...csak legyünk,
mint színtelelen, szép ünnepünk.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.