derengõ
szemek kutatnak a tömegben
aztán beszippant a város.
fények és nehéz szagok
gyűrűjében valaki szájbőgőzik,
és nazális kapcsolatot keres
az utcazaj és a villamos berregése között.
kikapcsolt lámpa, rohanás
meg végenincs emberáradat
tehetetlen egybeolvadása,
tűzfalakkal és aluljáró sötétséggel.
néha még egy - egy szabadjegy
az álmokba és bűntudat nélküliség.
meghatároznak a körülmények
mikor körül határol a kirekesztettség.
mára csak hobbikarakter, hogy
érezni is lehet.
(újra és újra
féregjárat vagy
a semmibe)
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.