előttem egy nő lakott itt
tipikusan rendetlen
szétdobált melltartók és bugyik
még a szemetét is itt hagyta
figyelmeztettek
ha megindulnának a falak
csak a szokásos veszekedés
alulról
elmarasztalhatsz
folyton költözöm
folyton kérdezed
megtaláltad már a helyed?
sosem fogom
miért?
semmi extra
csak én
egyszerűen bozgor