Napi rutin
Holnapra kész kell lennie a dokumentációnak.
Csak hieroglifák, nem igaz belőlük semmi.
Majd nézi és bólogat, hogy jó, megvan.
És elnyelem a hideget, felpofoz, hogy magam legyek,
csepp a pohár, még visszaszúr, ahogy legördül.
Mama nem tudja lecsavarni a kupakot, ha túl erősen szorítom rá.
Ha már elaludt, akkor le kéne kapcsolnom a tévét.
Nézi és bólogat, hogy jó, megvan.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.