Visszanézni egy elmentett változatot délelőtt.
Visszatartani a nevetést a vizeletet és levegőt.
Visszatekerni videótékáknak gyorsan a filmet.
Visszamondani gonosz dolgokat az ellenőröknek.
Visszaszaladni megnézni magunkat újra a tükörben.
Visszautazni a szobába és elfelejteni mindent mindent