Hol volt, hol? Nem volt.
Előre hátra, előre hátra.
A kopottfehér rácserdő közepén,
a kulcsra zárt üvegtáblán túl,
aprócska harang harangoz némán.
Arra jár egy legény, megáll,
nézi csodálkozva.
Te legény, hallgat kérőn, a
harangocska, szépen kérlek
állíts meg engem.
Megállítanálak én, hallgat a
legény szomorúan, de.....
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.