karácsonyi nyuszi
nézd apa
süt a nap és mindjárt
jön a karácsonyi nyuszi
mondta a fiam reggel.
az impulzust kapott droid
logikai egységben nekilódult
a binárisan kódolt kiigazítás
de valaki kegyesen
iszképet klikkelt.
koszos kezeivel belém
tenyerel a káprázat
képletté maszatolja
az ünnepet algoritmussá írja
az igazságot nap mint nap.
végigsikálom újra és újra
jobbról balra az ablakot
hogy láthassam én is
ahogy lengő szakállal
nagy nyuszifülekkel
piros kabátban
szökdécsel az utcán
és viszi ha hívják
a valóságot.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.