kezeslábas - átírt verzió
Kezeslábas
csúfság a törzsön száraz ág
gyökér ha nem táplál lombot
tűzet tápláljon legalább
vég tagból égessen csonkot
ha markol véres ölyv karom
prédára koncra zárt sötét
mocskos patával mint barom
tiporja szépség köntösét
szívek folyosóin koppan
övé ismerős régi hang
átölel mikor aszottan
várod bár szólna a harang
torz ót repeszt jég ítélet
kezeslábast húz a lélek
Nick Vujicic-nek, akit őszintén csodálok.
http://www.youtube.com/watch?v=Q4f_UNMNONA
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.