Reped a magház.
Ha elalszol megráz.
A szenesedő új univerzum bök
Mint a Rózsa.
Csöngetnek.Ki hozza?
Kérdezem,Nem Felel,Senki.
Csak állok magamba'
a hugyszagú lépcsőházban
meglékelt aggyal az ebédlőasztal
korhadt erének feszítve nemiszervem.
Mint a csiklandó sörhab
Siklik meg szám szélén a sikoly
Hogy mégis masochismus ab origine
Szörnyű ténye áll fönn esetünkbe'!-ordítá
a tokás rendőr eceteshaltól bűzlő pofájából.